VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vad roligt att du tittat på adventskalendern från Pingst Helsingborg och blivit nyfiken på vem Jesus är. Här finns några tips på hur du kan ta nästa steg i att lära känna honom ännu mer. Vi vill gärna hjälpa dig framåt i den vandringen!

Gudstjänst

Varje söndag firar vi gudstjänst 11.00. Så här i Corona-tider gör vi det digitalt och du kan följa våra möten via vår youtube-kanal. Klicka här!

Möta en pastor 

Vill du möta en pastor och samtala är du välkommen att höra av dig. Du kanske har frågor, vill bolla tankar om tro eller samtala för att livet är tungt. Vi möter dig gärna! Ring oss på 042-161300 eller maila elloise@pingsthelsingborg.se eller gustaf@pingsthelsingborg.se

DE FÖRSTA STEGEN

I vår kyrka ger vi med jämna mellanrum möjligheten till en kort och enkel kurs över 4 tillfällen som tar upp det allra mest grundläggande om man är nyfiken på vem Jesus är och hur livet med honom fungerar. Är du intresserad av att haka på nästa gång, skicka ett mail till kurser@pingsthelsingborg.se!

GRUNDKURS I KRISTEN TRO

Om du vill gräva lite djupare i grunderna i den kristna tron kanske vår Grundkurs är ditt nästa steg. I början av 2021 kommer vi starta en ny kursomgång och då är du varmt välkommen att vara med! Anmäl dig till kurser@pingsthelsinborg.se så får du mer info!

FÖLJ OSS

För mer info om oss och vårt sammanhang så surfar du runt här på vår hemsida och sedan är ett bra tips att följa oss i sociala medier, sök på ”Pingst Helsingborg” på facebook och instagram. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer veckovis. Registrera din mailadress här!