CORNER

På hörnet av Gåsebäck driver vi en sysselsättningsverksamhet som vänder sig till dig med missbruksproblematik av något slag. Vi vill hjälpa dig som ännu inte är i form för arbetsträning eller arbetsprövning. Välkommen med en intresseanmälan om du är intresserad av att vara hos oss!

Vad gör man på Corner?
Vi producerar olika produkter som sedan säljs bla. i Pingstkyrkans Second hand butiker. Exempelvis fågelholkar, armband, betongföremål och julpyssel. Vi sysslar även med städning av utemiljön i vårt område och hjälps åt med städning och köksarbete. Vi utvecklar ständigt vår sysselsättning och är öppna för förslag från våra deltagare.

 

Vem får vara på Corner? 
Corner vänder sig till dig som vill förändring i ditt liv och behöver hitta rutiner och börja träna dig mot att fungera på en fratmida arbetsplats. Vi har inte nolltolerans men arbetar utifrån redlighetsbegreppet. 

Välkommen till oss! 
Corner har öppet tre dagar i veckan och när du blir inskriven görs en personlig planering där du får ett schemat anpassat för din situation. Välkommen med en intresseanmälan och därefter till studiebesök för att se om Corner är något för dig!

David Neljesjö
david@pingsthelsingborg.se
072 567 43 72

Rebekka Christ-Ernst
Rebekka@pingsthelsingborg.se 
079 143 77 82