Gemenskap

Vi behöver alla sammanhang att vara med i, att umgås och bygga relationer. Det är en viktig del av församlingslivet att dela livet med andra människor. I församlingen hittar du flera möjligheter till gemenskap.

JOY!

En kväll av och med kvinnor i olika åldrar och livssituationer. Joy! handlar om att sätta värde på, inspirera och utrusta kvinnor till att göra världen till en bättre plats. Det är kvällar med mycket prat och skratt, god mat och härligt fika. Joy! kvällarna ligger ungefär var sjätte vecka så håll utkik efter nästa tillfälle!

Gubbfika

En samling för män i alla åldrar och omständigheter att få mötas för gemenskap och goda samtal.

Vardagspaus

För dig som är föräldraledig eller bara har en ledig dag så möts föräldrar och barn på torsdagar kl 10.00 vid lekrummet i Caféet på Gåsebäck för att umgås och dela livet.

Springa med Jacob

Om du gillar att springa och vill göra det i grupp så kom med och kubba med Jacob. Varje söndag kl 14.00 utgår vi från kyrkan och tar oss i lugnt tempo till Jordbrodalen för en härlig löprunda tillsammans. Kom och var med!

Stickcafé

Varannan tisdag kl 13.00 möts vi i caféet på Gåsebäck. Vi stickar, handarbetar, fikar och samtalar.

Remake

På vår Second Hand butik på söder möts vi på torsdagar för att göra om gamla saker till nya varor som säljs till förmån för kvinnor i ett projekt i Etiopien.