Kurser

Här hittar du olika utbud av undervisningstillfällen och kurser som hålls i vår församling. Vi är alla olika och har olika intressen, gåvor och behov. Här finner du det som just nu är på gång.

Nyfiken på

Om du har frågor kring vår församling, vad det innebär att vara medlem, hur vi organiserar oss, vilka verksamheter vi erbjuder just nu, vad man kan vara med och engagera sig i och vad vi tror på så erbjuds med jämna mellanrum träffen ”Nyfiken på”. Där får du möta delar av församlingsledningen som ger dig en större förståelse för vårt sammanhang.

Mamm- & papp-kurs


Hur blir man en andlig förälder? Hur gör man för att gå med någon de första stegen i tro? Det talar vi om under två spännande och intressanta kvällar.

Ledare för ledare


För alla som är ledare i någon form eller är nyfikna på ledarskap har vi undervisningstillfällen ett par gånger per termin. Vi hanterar både ledarskapets hantverk och den egna personliga utvecklingen som ledare.

Gåvoupptäckarna

Här får du upptäcka den Helige Ande och hans gåvor i våra liv, lära dig se de gåvor Gud har gett dig och utvecklas i dem.