Ny i kyrkan

VÄLKOMMEN TILL PINGST HELSINGBORG!

Vad roligt att du hittat till vår kyrka. Vi ser fram emot att få lära känna dig och att du ska få hitta din plats i vår gemenskap! Här finns information för dig som är ny i vårt sammanhang.

GUDSTJÄNST
Varje söndag 11.00 firar vi gudstjänst i vår kyrka. Gudstjänsten är navet i hela vårt sammanhang och tillfället då vi möts allihop! Gudstjänsten består av lovsång, församlingsinslag som dop, nattvard och barnvälsignelse, predikan och förbön. Efter gudstjänsten fortsätter vi gemenskapen med kyrkfika. Känn dig varmt välkommen med på söndag!

SMÅGRUPP 
I våra smågrupper får man vara med i en mindre gemenskap där man får be, fika, läsa bibeln och dela livet. Ett viktigt komplement till den stora gemenskapen i kyrkan och en plats att växa i sin tro på Jesus. 

Vill du vara med? 
Hör av dig till smagrupp@pingsthelsingborg.se 

 

BARN OCH UNGA
Vi vill vara en kyrka med utrymme för unga människor. I vårt sammanhang står barnen och ungdomarna i centrum! Vår barnkyrka gör samlingar och aktiviteter för barnen under söndagsgudstjänsten och en hel del andra samlingar med tillfälle för barnen att bygga goda rekationer, få undervisning och ha roligt tillsammans! Tonåringarna möts varannan fredag och dit är alla 13 år och uppåt varmt välkomna!

Vill du vara med? 
Hör av dig till annemargret@pingsthelsingborg.se 

 

ETT HJÄRTA FÖR ANDRA 
I vår kyrka driver vi flera sociala projekt med målet att långsiktigt hjälpa människor i olika former av utsatthet. Vi har verksamheter och mötesplatser för människor i missbruk, hemlöshet, ofrivillig ensamhet och arbetslöshet. Vi driver ett LP-arbete, en sysselsättningsverksamhet för den som står långt från arbetsmarknaden, ett nätverk för ensamstående föräldrar. Vi gör även mindre projekt och insatser för att möta behov i vår stad. Varje vecka får vi vara med och göra skillnad i människors liv. 

Vill du vara med? 
Hör av dig till etthjartaforandra@pingsthelsingborg.se 

KONTAKTA OSS 
Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller vill ha ett samtal. Vi ser fram emot att höra från dig! 

elloise@pingsthelsingborg.se 

SECOND HAND 
Pingstkyrkans Second hand är en välgörande mötesplats där tro och hopp förmedlas, människor växer, saker återbrukas och resurser frigörs till att förbättra livssituationen för människor nära och långt borta. Tack vare alla gåvor vi får skänkta, alla kunder som handlar, alla volontär och vår personal är vi med och förändrar liv. 

Vill du vara med?
Hör av dig till secondhand@pingsthelsingborg.se