På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

SÖNDAGSGUDSTJÄNST

På söndag firar vi familjegudstjänst i vår kyrka. Det blir bibelutdelning, barnvälsignelse, drama, vittnesbörd och mycket mer. Välkommen med hela familjen! 

FÖRSAMLINGSMÖTE 

Efter gudstjänsten på söndag är det församlingsmöte med information och samtal om frågor som rör vårt sammanhang. Välkommen med!

 

KVÄLLSMÖTE 

Tisdagen den 19 oktober 18.00 har vi spännande besök i vår kyrka av Raymond Ramos. En man som jobbar med socialt arbete i New York. Det blir LP-möte och vi ser fram emot att få lyssna till Raymond! Välkommen med och bjud gärna med en vän! 

BÖN I KYRKAN

Välkommen att vara med och be på torsdagar 10.00! Vi ber för världen, vår stad, församlingen och bönämnen vi har med oss! Välkommen!

FESTFREDAG 

Fredag 22 okt är det dags för Festfredag igen! Det blir en härlig kväll för alla barn som är 5-12 år! Anmäl kidsen till annemargret@pingsthelsingborg.se
Häng på!

UNGDOMSKVÄLLAR 

Fredagar jämna veckor är du som går på högstadiet och gymnasiet välkommen att haka på vårt ungdomsgäng i kyrkan! 17.30 börjar kvällen, vi kör aktiviteter, snackar, fikar och vissa gånger blir det lite undervisning och samtal. Tillsammans gör vi riktigt goa kvällar. För mer info hör av dig till Jonatan Lantz på 073-4278268. Välkommen med! 

 

MÄN, MAT OCH MÖTEN

Nu drar samlingarna för män i vår kyrka igång igen, tidigare kallat Gubbfika. Tisdagen den 26 oktober inbjuds män i alla åldrar till en kväll med mat, gemenskap och ett föredrag av Anette Jernström. Kostnaden för kvällen är 50kr och du anmäler dig till Kenneth Lantz på 070-3439494. Välkommen 19.00!

 

LP-KVÄLLAR

Varje torsdag 18.00 möts LP-gänget i vår kyrka och dit är du varmt välkommen! Vi äter eller fikar, delar gemenskap, ber och sjunger tillsammans och hjälps åt framåt i livet, oavsett vad man brottas med! Häng på du med!

SAMUEL LJUNBGLADH 

Söndagen den 7 november gästas vi av Bodekull Jazz and Gospel Orchestra tillsammans med Samuel Ljungbladh. Det blir en konsert på temat ”A tribute to Andraé Crouch”. Biljetterna kostar 200kr (100kr för barn 4-12 år och yngre än så går gratis). Köp dina biljetter via länken här! På söndagar kan du få hjälp att klicka hem dina biljetter i vårt välkomstcenter! Missa inte detta tillfälle! Välkommen! 

STICKCAFÉ

Varje tisdag 13.00 möts ett gäng i vårt café för samtal, gemenskap och handarbete. Du är varmt välkommen att haka på! Är du inte så intresserad av stickningen är du lika välkommen att vara med ändå! Välkommen på tisdag!

PINGST LEDARE 

Lördagen den 13 november är det dags för årets Pingst Ledare! En inspirationsdag för dig som är ledare och volontär i vår församling. Dagen anordnas på många platser runt om i Sverige och är delvis digital och delvis live på plats i kyrkan. All info och anmälan hittar du på www.pingst.se/ledare. Välkommen med!

 

GRUNDKURS I KRISTEN TRO 

I vår kyrka finns möjlighet att gå en grundkurs och lära sig mer om det här med tron på Gud. Det är ett perfekt sammanhang för dig som är ny i tron och för dig som ännu inte vet om du vill tro på Gud eller inte. Välkommen med en intresseanmälan till kurser@pingsthelsingborg.se 

 

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!