På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST

Välkommen att fira gudstjänst med oss på söndag 11.00! Efter mötet finns det möjlighet att dröja sig kvar i gemenskapen över kyrkfika! Vi ses!

 

SOMMARSÖNDAG 

Varje söndag hela sommaren är barnen i kyrkan välkomna till Sommarsöndag. Under juni och augusti finns det ledare på plats som håller i en enklare samling och under juli välkomnar vi alla barn till vårt fina lekrum. Välkomna hela familjen i sommar! 

 

BÖN I KYRKAN

Varje torsdag 10.00 samlas människor och ber i vår kyrka. Du är varmt välkommen att vara med!

GRILLKVÄLL

I sommar möts vi till Grillkvällar på innergården i kyrkan varannan onsdag. Välkommen till sista tillfället som är 10 aug 18.00-20.00. Det finns korv, dricka och fika att köpa och vill du grilla något annat är det bara att ta med så finns det plats på grillen. Välkommen med! 

FESTFREDAG

Fredagen den 27 juli blir det Festfredag i Rydebäck igen. Vi möts för en härlig sommarkväll med korvgrillning, lek och andakt. Anmäl kidsen till annemargret@pingsthelsingborg.se! Välkomna med! 

KICK OFF

Boka redan nu in sista helgen i augusti för församlingens kick off. Det blir en fullspäckad helg med uppstart för barnen och ungdomarna på fredagen, Varva för världen och konsert på lördagen och gudstjänst, kyrklunch och skördeauktion på söndagen. En helg du inte vill missa helt enkelt! Mer info kommer när det närmar sig höstuppstart! 

STICKCAFÉ

Varje tisdag 13.00 möts ett gäng i vårt café för samtal, gemenskap och handarbete. Du är varmt välkommen att haka på! Är du inte så intresserad av stickningen är du lika välkommen att vara med ändå! Välkommen på tisdag!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!