På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

FAMILJEGUDSTJÄNST 

På söndag är det dags för familjegudstjänst i vår kyrka. Var med i sändningen kl 11.00 via vår Youtube-kanal för en gudstjänst med sång & musik, lekar och tävlingar, undervisning och massa annat skoj! Temat är den Gyllene regeln. Vi ses i sändningen på söndag! 

UNGA VUXNA

I höst blir det Afterwork-träffar för unga vuxna varannan torsdag på olika ställen runt om i Helsingborg. Första tillfället är torsdag 1 okt och då ses vi på Kebabkungen, Bolbrogatan 12. Välkommen att haka på 17.00-19.00! 

 

SÖNDAGSKVÄLLAR I KYRKAN

Söndag 11 oktober är det dags för Kvällsgudstjänst igen. Det blir en kvällssamling med sång, bön och predikan. Du behöver anmäla dig eftersom vi har ett max på 50 personer. Gör det till gustaf@pingsthelsingborg.se, elloise@pingsthelsingborg.se eller ring till kyrkan på 042-161300! Välkommen! 

ADMINISTRATIONSMÖTE

Söndagen den 18 okt kl 14.00 är vårt administrationsmöte via Zoom. Alla handlingar kommer finnas tillgängliga två veckor innan och du kan få dem digitalt, hämta dem i kyrkan eller hemskickade med posten. För den som känner att man inte kan hantera tekniken finns även möjligheten att ringa in och rösta i frågorna. Mer info kommer men boka in datumet redan nu!

 

UNGDOM

Under hösten fortsätter vår gäng som är mellan 13-18 år att mötas. Terminen kommer innehålla lite olika kvällar med bla. besök av våra pastorer som kommer undervisa och inspirera för tron på Jesus! För att inte missa något som händer, anmäl dig till sms-listan där alla info kommer genom att höra av dig till Jonathan Lantz på 073-4278268. Välkommen med!

DROP IN NATTVARD 

Första onsdagen i månaden är det Drop in nattvard i kyrkan. Mellan kl 16.00-18.00 är du välkommen när det passar dig, själv eller i sällskap av familjen. Ingen anmälan krävs men kommer många samtidigt ser vi gemensamt till att avstånd hålls. Nästa tillfälle är onsdagen den 7 oktober!  

FF 2020

Boka in fredagen den 9 okt och fredagen den 6 nov i kalender för då vill ingen missa vad som händer i kyrkan! Det blir en spännande och rolig kväll, bara för barnen! Anmälan till barbro@pingsthelsingborg.se. Vi ses!

VECKANS ANDAKT

För att ge inspiration till ditt personliga liv med Jesus sänder vi varje onsdag kl. 19.00 en enkel andakt. Det blir en stunds bön, bibelläsning och reflektion. Välkommen med via vår youtube-kanal!

LP-CAFÈ

Varje torsdag kl. 18.00 har LP Cafékväll med matservering, gemenskap, sång och andakt. En kväll för dig som brottas med olika former av social utsatthet. Varmt välkommen!  

 

SINGOALLA

Du som är ensamstående förälder är välkommen med i Singoalla – vårt nätverk för ensamstående föräldrar! I höst kör vi Fredagsmys en gång i månaden dit du kan komma, med dina barn, för en skön kväll tillsammans med andra i samma situation. Datumen är 23 okt och 20 nov. För mer info, klicka här så kommer du till Singoallas facebook-sida. Välkommen med!

 

PINGST LEDARE

I år kommer Pingst Ledare genomföras på mer än 50 platser runt om i Sverige och ett av de ställena är hos oss i Pingst Helsingborg. Delar av dagen är digital med sändningar från Pingst nationellt och delar av dagen är lokalt med oss i Helsingborg. För att vara med måste du anmäla dig. Vänta inte för länge utan klicka in dig på https://www.pingst.se/ledare/ och anmäl dig nu!