På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST

Välkommen att fira gudstjänst hos oss! Varje söndag har vi gudstjänst 10:00. För att vara med behöver du anmäla dig. Gör det här! 

Observera att varje person behöver anmälas för sig, inkl. barn. Barn 0-3 år kan sitta i knät.

Om du anmäler dig och sedan får förhinder måste du har av dig till någon av våra pastorer Elloise Nordkvist (0707-584587) eller Gustaf Nyström (072-5674372) i så god tid som möjligt. Om anmälan är full är du också välkommen att höra av dig till ovanstående så skrivs du upp på en väntelista.

Vid dessa gudstjänster använder vi Pingstkyrkans huvudentré som ingång och den lilla entrén mot Gåsebäcksvägen som utgång. Insläpp sker 15 min innan gudstjänsten börjar.

SOMMARSÖNDAG

Varje söndag hela sommaren kör vi Sommarsöndag på zoom för alla barn. Välkommen att haka på via länken här kl. 10.00! Var redo med pysselsaker, som papper, pennor, kritor, sax, lim och liknande. Häng på!

Länk: https://us06web.zoom.us/j/84054723488

BÖN I KYRKAN

Under våren har vi möts till bön via zoom på onsdagskvällarna men med de lättade restriktionerna möts vi nu till bön i kyrkan! Välkommen att vara med och be på torsdagar 10.00! Vi ber för världen, vår stad, församlingen och bönämnen vi har med oss! Välkommen!

GRILLKVÄLL 

Söndag 1 aug kör vi Grillkväll på innegården i kyrkan! 17.00-20.00 finns det korv och fika att köpa, vill man grilla annat får man gärna ta med det och använda grillarna! Vi ser så fram emot att få mötas och umgås! Välkommen på en go eftermiddag! 

FESTFREDAG

Fredag den 30 juli är det Festfredag i Rydebäck! Vi ses på stranden för en go sommarkväll tillsammans! Anmäl kidsen till anne-margret@pingsthelsingborg.se eller barbro@pingsthelsingborg.se! Vi ses 30 juli 18.00-19.30! 

LP-KVÄLLAR I SOMMAR

På torsdagskvällarna möts LP-gänget i vår kyrka och dit är du varmt välkommen! I sommar kommer vi variera kvällarna med att grilla på vår innegård och hitta på olika aktiviteter runt om i Helsingborg. På LP Helsingborgs facebook och instagram får du information om vad som händer. Varmt välkommen med på torsdagarna 18.00! 

(Observera att det inte är någon LP-kväll i midsommarveckan)

KICK OFF 

Boka in sista helgen i augusti för Kick off i vår kyrka! Mer info kommer när det närmar sig höstuppstart!

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!