På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST

Välkommen att fira gudstjänst med oss i Pingst Helsingborg på söndag 11.00! För barnen händer det alltid spännande saker i Barnkyrkan. Efter mötet finns det möjlighet att fortsätta gemenskapen runt kaffeborden! Vi ses på söndag!

BÖN I KYRKAN

Varje torsdag 10.00 samlas människor och ber i vår kyrka. Du är varmt välkommen att vara med!

FÖRSAMLINGSORDNINGEN

Välkommen till en kväll att diskutera församlingsordningen. Kom in med tankar och funderingar senast den 6 februari. Församlingsordningen hittar du här.
Vi ses sedan för en träff med samtal 9 april klockan 18.00

 

 

FESTFREDAG

Fredagen den 1 mars klockan 18.00 är det dags för festfredag igen. Det blir en kväll med lek, skoj och gott fika. Anmälningar för denna kväll görs till annemargaret@pingsthelsingborg.se.
Välkommen!

 

UNGA VUXNA

Lördagen den 2 mars är det Unga vuxna igen klockan 10.00. Det blir våfflor, härlig gemenskap och undervisning utav vår ungdomspastor Jonathan Zethson. Välkommen!

SINGOALLA

Den 9 mars är det dags för singoalla igen. Singoalla är vårt nätverk för ensamstående föräldrar. Denna kväll är det mellofest. Det blir en kväll med go gemenskap, mello och gott snacks. Anmälan görs till singoalla@pingsthelsingborg.se  Välkommen!

BREATHE

Välkommen till Breathe fredagen den 17 mars klockan 18.00. Breathe är vår bön och lovsångskväll där du får andas ut och vara inför Guds ansikte. 

ADMINISTARTIONSMÖTE

Välkommen på administartionsmöte söndagen den 24 mars. Vi träffas i kyrksalen efter kyrkfikat.

LP-KVÄLL

Varje torsdag 18.00 är det LP-kväll! Varmt välkommen till en kväll med mat och gemenskap där vi hjälper varandra framåt i livet – oavsett vad vi kommer ifrån! 

 

PASSION-UNGDOMSKVÄLL

Varje fredag klockan 18.30 möts vår ungdomsgrupp passion. För att inte missa info om respektive fredag följ vår instagram                  ”passion_hbg”. Hoppas vi ses!

STICKCAFÉ

Varje tisdag 13.00 möts ett gäng i vårt café för samtal, gemenskap och handarbete. Du är varmt välkommen att haka på! Är du inte så intresserad av stickningen är du lika välkommen att vara med ändå! Välkommen på tisdag!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!