På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

SÖNDAGSGUDSTJÄNSTER

Välkommen att fira gudstjänst online med oss på söndagarna! Vi ser fram emot att kunna mötas alla igen men fram tills dess sänder vi våra gudstjänster och du kan ta del av dem via vår youtube-kanal. Klicka här!

NATIONELL BÖNEDAG

På söndag är det utlyst nationell bönedag med anledning av pandemin. Uppmaningen är till dig och mig personligen, att ta tid på söndag och be för situationen som råder. Vi kommer tala om detta i gudstjänsten på söndag och även ta extra tid för bön under sändningen. Mer info om bönedagen hittar du på www.nationellbonedag.com!

 

LP

Deborah-kvällen på måndagar och Café-kvällen på torsdagar pausas då vi vill ta ansvar och undvika situationer med samlingar. Men istället öppnar vi Cornerstone, lokalen på hörnet i Pingstkyrkan på Gåsebäcksvägen 10, måndagar, tisdagar och onsdagar mellan 13.00-16.00 för att erbjuda stöd under dessa omständigheter. Välkommen dit på drop in. Gemensamt tar vi ansvar för att trängsel inte uppstår och avstånd hålls.   

 

FÖRSTA ADVENT

Den 29 november är det första advent och då blir det en online gudstjänst med härlig sång och musik, vi tänder första ljuset och gör allt vi kan för att tillsammans fira en stämningsfull första advent! Välkommen med! 

 

JULKASSEN 

Strax innan jul kommer vårt sociala arbete, Ett hjärta för andra, dela ut julkassar till familjer med ekonomiska och sociala behov i Helsingborg. Kassarna består av ett antal gåvor och ett presentkort på matbutik där man kan göra sina inköp för julen. Du kan vara med och möjliggöra denna utdelning genom att ge en gåva via Swish eller bankgiro. 
Swish: 123 269 59 14 
Bankgiro: 447-8913 
Märk: Julkassen 
Din gåva kan ge oss möjligheten att ge en familj till en julkasse. Tack för din gåva!

FÖRSAMLINGSMÖTE

Söndagen den 13 dec är det församlingsmöte och detta kan du som är medlem hos oss delta i via Zoom. Länk till mötet kommer finnas tillgänlig i veckan innan mötet. Vi har några viktiga och intressanta frågor att samtala kring och fatta beslut om. Välkommen med! 

EN HJÄLPANDE HAND

Om du behöver en hjälpande hand vill vi finnas till för dig! Det kanske handlar om ärenden, inköp och liknande just nu. Välkommen att maila till enhjalpandehand@pingsthelsingborg.se så vill vi stötta dig under rådande omständigheter.

DAGENS ANDAKT

Varje morgon kan du få en andakt mailad till din e-post. En resurs för dig och ditt personliga liv med Jesus. Registrera dig e-post här så kommer en andakt redan imorgon!

 

JULAFTON

På julafton är du välkommen att delta i två sändningar från vår kyrka. Kl. 11.00 sänder vi vår Julbön och på kvällen kan ni sedan bänkar er för en stämningsfull midnattsgudstjänst kl. 23.00! Allt via vår Youtube-kanal. Klicka här!

 

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!