På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

Varje söndag kl. 11.00 sänder vi gudstjänst live via
vår Youtube-kanal. Vi ser fram emot när vi får mötas igen och fira gudstjänst i kyrkan, men fram tills dess möts vi digitalt varje söndag. Klicka här för att komma till Youtube-kanalen! 

FÖRBÖN I GUDSTJÄNSTEN 

I avslutningen av predikan under våra livegudstjänster på söndagar kan du få personlig förbön via Zoom. Du klickar dig in på länken nedan när predikan är slut, möts där av en värd som tilldelar dig ett digitalt rum med bara dig och en förebedjare, där ni kan samtala och be. Välkommen! 

Länk till Förbön i gudstjänsten:
https://zoom.us/j/97631654980  

SÖNDAGSSKOLA PÅ ZOOM 

Varje söndag kl. 10.00 har vi Söndagsskola på Zoom. Välkomna alla barn att haka på via länken här nedan! Vi gör allt från lekar till pyssel, drama och sång, bibelberättelser och annat skoj.

Gör er redo med följande inför söndag: 
Info kommer

Vi ses på söndag alla barn! 

Länk: https://zoom.us/j/91670573915

 

BÖN PÅ ZOOM

Varje onsdag 19.30-20.00 så möts vi via Zoom för att be tillsammans. Vi ber för varandra, för vår församling, för situationen med pandemin och böneämnen du har med dig. Välkommen med via länken nedan! 

Länk till bön på Zoom:
https://zoom.us/j/97560242558

DROP IN NATTVARD

På söndag är du välkommen till kyrkan för att fira nattvard. Vi öppnar kyrkan mellan 14.30-16.00 för drop in. Du är välkommen själv eller med de du bor med och vi följer restriktioner angående antal och avstånd. Varmt välkommen! 

FESTFREDAG 

Nästa fredag är det Frestfredag igen! 18.00-19.300 är alla barn välkomna till kyrkan för en rolig kväll tillsammans. Kidsen behöver anmäla sig så gör det till Barbro eller Anne-Margret! Vi följer restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och gör kvällen så smittsäker som möjligt. Varmt välkomna till kyrkan alla barn! 

LP

I den situation som råder har vi ställt om vår LP-verksamhet. Grupperna som i vanliga fall möts är just nu pausade och istället har vi öppet måndagar, tisdagar och onsdagar 12.00-15.00 för för stöd, samtal och enkel lunch för dig som kämpar med social utsatthet. Välkommen på drop-in. Tillsammans tar vi ansvar för att trängsel inte uppstår och avstånd hålls. 

 

 

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!