På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

SAMUEL LJUNGBLAHD

Till första adventshelgen kommer Samuel Ljungblahd till oss tillsammans med Bodekull gospel and jazz orchestra. Det blir en fantastisk julkonsert som du inte vill missa fredagen den 29 nov kl 19.00! Biljetterna kostar 200kr för vuxen och 100 kr för barn 3-12 år.Den här julkonserten är ett perfekt tillfälle att bjuda med sig grannar, vänner och kollegor till kyrkan. Välkommen!

Biljettförsäljning:
Du kan köpa dina biljetter på internet eller i vår infodisk i Pingstkyrkan på söndagarna. För att köpa dina biljetter på internet, klicka här.  

 

JOY! 

Måndag den 25 nov kl. 18.00 är det Joy! En kväll för kvinnor i alla åldrar med mat och umgänge. Ett fantastiskt tillfälle att mötas, bjuda med en vän och bygga goda relationer. Denna gång får vi lyssna till Ingrid Ekström! Välkommen!

FESTFREDAG OCH FÖRÄLDRACAFÈ

Fredagen den 22 nov är det dags för Festfredag igen för alla barn 5-12 år. Det blir en rolig kväll i kyrkan som du och alla dina kompisar är välkommen till! Under tiden som barnen har roligt inbjuds du som förälder att fika och samtala med andra föräldrar om stort och smått i livet som förälder. Välkommen! 

DEN STORA BERÄTTELSEN

Under vintern gör vi en bibelfördjupningskurs som kommer ge dig en ökad kunskap i bibelns röda tråd. Under 6 kurskvällar går vi igenom de olika delarna av denna spännande bok och lär oss mer om hur allting hänger ihop.

Tillfällen:
20 nov, 27 nov och 4 dec
15 jan, 22 jan och 29 jan

 

AKTIVITETER FÖR DIG MELLAN 13-18 ÅR

För dig som är tonåring finns en mötesplats i vår kyrka där du kan träffa vänner, bygga goda relationer, göra roliga saker tillsammans och lära känna Jesus! Oavsett om du är van vid att gå till kyrkan eller ny i vårt sammanhang är du riktigt varmt välkommen! För att få koll på vad som händer bland ungdomarna ska du anmäla dig till en sms-lista, det gör du via ett sms till Laura och Jonatan Lantz på 073-4278268 så får du utskick med info när det är dags för nästa happening. Vi ses! 

 

FESTFREDAG 6 DEC

Den 6 dec är alla barn 5-12 år välkomna till Festfredag med jultema. Det blir en rolig och mysig fredagskväll i kyrkan som ingen vill missa! Vem vill du bjuda med dig denna gången? Vi ses 6 dec 18.00! 

JULFIKA FÖR ENSAMSTÅENDE FÖRÄLDRAR 

Vårt nätverk för ensamstående föräldrar bjuder in till Julfika lördagen den 7 dec kl. 15.00! En mysig eftermiddag för både barn och föräldrar! Varmt välkommen! 

 

JULFEST FÖR UNGA VUXNA 

Lördagen den 7 dec kl. 14.00 är det Julfika för dig som är ung vuxen. (18 år och uppåt.) Denna gång möts vi hemma hos Gustaf & Emelie Nyström på Wallisgatan 80 i Ramlösa för en mysig och julig eftermiddag tillsammans. Om du inte hittar finns det skjuts från kyrkan kl. 14.00. Varmt välkommen!