På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST ONLINE 

Varje söndag kl. 11.00 sänder vi gudstjänst live via vår Youtube-kanal. Vi ser fram emot när vi får mötas igen och fira gudstjänst i kyrkan, men fram tills dess möts vi digitalt varje söndag. Klicka här för att komma till Youtube-kanalen! 

BÖNEVECKA

Sista veckan i januari har vi bönevecka i vår församling. Vi kommer be via Zoom tisdag-söndag, 7.00-7.15 på morgonen och 19.30-20.00 på kvällen. På torsdagen gör vi även en förbönssamling via zoom, då kan du klicka dig in i ett zoom-möte och bli tilldelad ett rum med bara dig och en förebedjare där ni kan samtala och be. Vi ser fram emot att be tillsammans för det som ligger framför!  

LP

I den situation som råder har vi ställt om vår LP-verksamhet. Grupperna som i vanliga fall möts är just nu pausade och istället har vi öppet måndagar, tisdagar och onsdagar 12.00-15.00 för för stöd, samtal och enkel lunch för dig som kämpar med social utsatthet. Välkommen på drop-in. Tillsammans tar vi ansvar för att trängsel inte uppstår och avstånd hålls. 

 

 

FÖRSAMLINGSMÖTE 

Söndag 31 januari är det församlingsmöte och detta kommer ske via zoom kl. 12.30. Handlingar kommer finnas tillgängliga i god tid innan mötet och länk kommer under veckan innan församlingsmötet.  

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!