På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

SÖNDAGSGUDSTJÄNSTER

Välkommen att fira gudstjänst online med oss på söndagarna! Under rådande restriktioner fortsätter vi att fira vår söndagsgudstjänst kl 11.00 online men se info om andra samlingar dit du kan anmäla dig och vara med i kyrkan. Vi ser fram emot att kunna mötas alla igen men fram tills dess sänder vi gudstjänsten och du kan ta del av den här.

TRE BARYTONER 

Fredagen den 23 okt gästas vi av Tre Barytoner. Varmt välkommen till en konsert med insamling till Barnmissionen kl. 19.00! För att komma på konsertern behöver du anmäla dig, gör det till elloise@pingsthelsingborg.se, gustaf@pingsthelsingborg.se eller ring 042-161300! Välkommen! 

SÖNDAGSKVÄLLAR I KYRKAN

Söndag 25 oktober är det dags för Lovsångskväll. Det blir en kvällssamling med tid för lovsång och tillbedjan. Du behöver anmäla dig eftersom vi har ett max på 50 personer. Gör det till gustaf@pingsthelsingborg.se, elloise@pingsthelsingborg.se eller ring till kyrkan på 042-161300! Välkommen! 

SINGOALLA

Du som är ensamstående förälder är välkommen med i Singoalla – vårt nätverk för ensamstående föräldrar! I höst kör vi Fredagsmys en gång i månaden dit du kan komma, med dina barn, för en skön kväll tillsammans med andra i samma situation. Datumen är 23 okt och 20 nov. För mer info, klicka här så kommer du till Singoallas facebook-sida. Välkommen med!

 

DE FÖRSTA STEGEN 

I samband med våra kvällsgudstjänster under oktober och november gör vi en samling för dig som är nyfiken på tron på Jesus eller precis tagit dina första steg med honom. Vi möts kl. 16.00 söndagarna den 25 okt, 8 nov och 22 nov för en stund av enkel undervisning, frågor och samtal. Efter samlingen går vi tillsammans på kvällsgudstjänsten som är 17.00. Anmälan krävs och det gör du till gustaf@pingsthelsingborg.se. Välkommen med! 

ÄNGLAFEST 

Torsdagen på Höstlovet är det Änglafest för alla barnen i kyrkan. Vi kör 18.00-20.00 och vill man får man gärna komma utklädd till ängel! Anmäl kidsen redan nu till barbro@pingsthelsingborg.se! Haka på!  

 

FF 2020

Boka in fredagen den 6 nov i kalendern för då vill ingen missa vad som händer i kyrkan! Det blir en spännande och rolig kväll, bara för barnen! Anmälan till barbro@pingsthelsingborg.se. Vi ses!

LP-CAFÈ

Varje torsdag kl. 18.00 har LP Cafékväll med matservering, gemenskap, sång och andakt. En kväll för dig som brottas med olika former av social utsatthet. Varmt välkommen!  

 

UNGA VUXNA

I höst blir det Afterwork-träffar för unga vuxna varannan torsdag på olika ställen runt om i Helsingborg. Nästa tillfälle är 15 oktober och du hittar mer info på Unga vuxnas facebook-sida. Klicka här och välkommen med!

 

 

UNGDOM

Under hösten fortsätter vår gäng som är mellan 13-18 år att mötas. Terminen kommer innehålla lite olika kvällar med bla. besök av våra pastorer som kommer undervisa och inspirera för tron på Jesus! För att inte missa något som händer, anmäl dig till sms-listan där alla info kommer genom att höra av dig till Jonathan Lantz på 073-4278268. Välkommen med!

VECKANS ANDAKT

För att ge inspiration till ditt personliga liv med Jesus sänder vi varje onsdag kl. 19.00 en enkel andakt. Det blir en stunds bön, bibelläsning och reflektion. Välkommen med via vår youtube-kanal!

DROP IN NATTVARD 

Första onsdagen i månaden är det Drop in nattvard i kyrkan. Mellan kl 16.00-18.00 är du välkommen när det passar dig, själv eller i sällskap av familjen. Ingen anmälan krävs men kommer många samtidigt ser vi gemensamt till att avstånd hålls. Nästa tillfälle är onsdagen den 4  november!  

PINGST LEDARE

I år kommer Pingst Ledare genomföras på mer än 50 platser runt om i Sverige och ett av de ställena är hos oss i Pingst Helsingborg. Delar av dagen är digital med sändningar från Pingst nationellt och delar av dagen är lokalt med oss i Helsingborg. För att vara med måste du anmäla dig. Vänta inte för länge utan klicka in dig på https://www.pingst.se/ledare/ och anmäl dig nu!