På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST

Välkommen att fira gudstjänst med oss i Pingst Helsingborg på söndag! För barnen händer det spännande grejer i Barnkyrkan och efter mötet finns det möjlighet att fortsätta gemenskapen runt kaffeborden! Vi ses på söndag 11.00!

BÖN I KYRKAN

Varje torsdag 10.00 samlas människor och ber i vår kyrka. Du är varmt välkommen att vara med!

PÅSKLOVSAKTIVITET 

Nästa vecka är det påsklov och då möts vi till Grill och lek i Jordbodalen. Välkommen dit tisdag 4 april 14.00-16.00! Vi ses! 

PÅSK 2023 

Nästa vecka firar vi påsk tillsammans och du är varmt välkommen med! 

Torsdag – Getsemannestund 19.00
Fredag – Långfredagsgudstjänst 11.00
Söndag – Påskdagsgudstjänst 11.00

Varmt välkommen till kyrkan i påsk!

GOSPELDAG MED KONSERT

Den 15 april arrangerar vi en gospeldag i kyrkan och nu vill vi bjuda in er barn och föräldrar att vara med. Tillsammans med barnkören Joyful och körledaren Gerald T. Smith från Washington D.C.  bjuder vi in till en förmiddag då vi sjunger gospel. På kvällen blir det en gospelkonsert där barn och föräldrar är med och sjunger i de första sångerna. Vi lär oss låtarna på plats! 

Dagsschema: 
Workshop kl. 10.00-11.30
Genrep 15.30
Paus 17.00 
Konsert 18.00
 
Varmt välkommen med din anmälan till emma@pingsthelsingborg.se


Konserten 18.00 är öppen för alla. Välkommen med på den!

FASHION FOR MISSION

Lördag 29 april är det Fashion for mission i vår kyrka. En kväll med matservering, modevisning och VIP-shopping. Kvällen kostar 120kr för vuxen, 60kr 4-12 år och gratis för 0-3 år. Biljett köps på plats och överskottet går till socialt arbete i Serbien! 

MODELLER SÖKES
Vill du vara modell i vår modevisning anmäl dig till mission@pingsthelsingborg.se senast 2 april.  

UNGDOMSSAMLING 

Varannan fredag är det ungdomssamling för dig som är 13 år och uppåt. Varje tillfälle händer det spännande grejer och du är varmt välkommen! För infoutskick om vad som händer smsa Jonathan Lantz på 073-4278268. Välkommen med!

TITT IN

Varje torsdag 14.30-15.00 är du som förälder välkommen med dina barn 0-3 år + syskon för en stund med småbarnsmusik och bibelberättelser. Vi möts i kyrkans lekrum. Varmt välkommen!

VALLÅKRA

Onsdagar jämna veckor är det Titt in (14.30-15.30) och Onsdax (17.00-18.30) i Filadelfia Vallåkra. Två fredagar i vår blir det även tacokväll, 21/4 och 26/5. Varmt välkommen med! Vi ses i Vallåkra! 

LP-KVÄLL

Varje torsdag är det LP-kväll i vår kyrka! Varmt välkommen till en kväll med mat och gemenskap där vi hjälper varandra framåt i livet – oavsett vad vi kommer ifrån! Välkomna torsdagar 18.00!

 

FAMILJELÄGER 

12-14 maj gör vi läger för alla familjer på Summerbogården. All info finns i en folder du kan ta med dig hem på söndag. 

Kostnad:
Vuxna: 500kr
Barn 0-2 år: Gratis
Barn 3-11 år: 260kr
Barn 12-16 år: 290kr
Maxpris för familj: 1500kr  

Anmäl er här eller till annemargret@pingsthelsingborg.se. Du kan även få hjälp att anmäla dig i välkomstcentret på söndag!

 

STICKCAFÉ

Varje tisdag 13.00 möts ett gäng i vårt café för samtal, gemenskap och handarbete. Du är varmt välkommen att haka på! Är du inte så intresserad av stickningen är du lika välkommen att vara med ändå! Välkommen på tisdag!

PODDCAST 

Lyssna på undervisning från Pingst Helsingborg som poddcast. Sök på ”Pingst Helsingborg” på Spotify!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!