På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

SÖNDAGSGUDSTJÄNSTER

Välkommen att fira gudstjänst online med oss på söndagarna! Med hänvisning till förbudet på samlingar på över 50 personer kan vi tyvärr inte välkomna dig till vår kyrka på Gåsebäck just nu men var med i våra gudstjänster hemifrån via vår livesändning. För info om sändningen, klicka här.

DIGITALT KYRKKAFFE

Direkt efter gudstjänsten möts vi via verktyget Zoom för en stunds gemenskap och samtal. Du slår dig ner med din fika framför datorn och så fikar vi tillsammans!

Här finns enkla instruktioner för att få tekniken att fungera. Om något strular är det bara att ringa Elloise på 070-7584587 eller Gustaf på 072-5674372!

 

  1. Klicka på följande länk när gudstjänsten är slut på söndag så kommer du till vårt digitala kyrkkaffe – https://zoom.us/j/95295556662
  2. Följ instruktionerna som programmet ger dig. Använder du smartphone eller surfplatta behöver du ladda ner Zoom-appen, på dator kan du göra det men måste inte.
  3. Programmet ber dig klicka i/godkänna att Zoom använder ljudet och mikrofonen på din dator, telefon eller surfplatta.
  4. När du kommit in kommer du bli tilldelad ett fikarum med några stycken sällskap, precis som vi slår oss ner runt olika fikabord i vårt café gör vi det även i dessa tider om än digitalt.
  5. Fika, umgås, samtala och ha trevligt!

VARDAGSGUDSTJÄNST 

Varje onsdag kl. 19.00 firar vi vardagsgudstjänst via webbsändning. Välkommen att vara med för en stunds lovsång, bön och reflektion. Sändningen hittar du på vår youtube-kanal eller via media-fliken här på hemsidan. Välkommen med! 

GÅRDSGUDSTJÄNST

Den 12 juli och 9 aug bjuder vi in till gårdsgudstjänst på innergården utanför kyrkan. Vi kommer lovsjunga och be och fira Coronasäker nattvard tillsammans. Detta är tillfällen då alla är välkomna men är speciellt anpassat för dig som är i riskgrupp. Vi kommer vara noga med avstånd från det att man kommer till kyrkan tills man lämnar igen. För att vara med måste du anmäla dig och det gör du till Elloise på 070-7584587 eller elloise@pingsthelsingborg.se. Vid stor efterfrågan kommer två gudstjänster hållas direkt efter varandra för att alla ska få möjlighet att vara med. Vid regn ställer vi in. Välkommen!

 

 

DROP IN NATTVARD

Vid två tillfällen i sommar är du välkommen till nattvardsfirande i kyrkan. Den 19 juli och 23 aug kl. 15.00-18.00 har vi Drop in nattvard. Man kommer, själv eller i sällskap av familjen och under coronasäkra former får del av nattvarden och det finns även möjlighet till förbön. Vi kommer ha avståndsmarkeringar på golvet och vi använder engångsset för nattvarden. Ingen anmälan krävs men kommer många samtidigt ser vi gemensamt till att avstånd hålls. Välkommen!

 

KICK OFF

Söndagen den 30 augusti är det Kick off för hösten i vår församling. Det blir antingen en heldag online eller så har vi glädjen att få mötas igen. Oavsett kommer denna söndag bli en spännande dag med blicken mot framtiden. Boka in 30 augusti i din kalender. Välkommen! 

 

LP-CAFÈ

Samlingarna med LP på torsdagarna 18.00 kommer vi fortsätta med men i enklare former och med försiktighetsåtgärder. Vi kommer inte servera mat men där finns ett tillfälle att mötas för den som vill! 

 

AKTIVITETSKVÄLL MED LP 

På måndagarna kl. 18.00 möts vårt LP-gäng i Furutorpsparken för en stund gemenskap, aktiviteter och samtal. Välkommen att haka på! 

UNGDOM

För dig som är mellan 13-18 år händer det grejer i sommar. Haka på! Info om tid och plats kommer via sms och du är välkommen att anmäla dig till den sms-listan så du inte missar något som händer. Hör av dig till Jonathan Lantz på 073-4278268 så får du all info du behöver. Välkommen med! 

UNGA VUXNA 

I vårt unga vuxna gäng händer det saker i sommar. Håll utkik på Unga vuxnas facebook sida och våra sociala medier så hittar du info när något är på gång. Välkommen med!