På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

FÖRSAMLINGEN 100 ÅR

Söndagen den 29 september firar vi att vår församling fyller 100 år! Det blir en heldag i kyrkan med högtidsgudstjänst, lunch, aktiviteter och gemenskap. Välkommen!

Varva för världen
Som en del av vårt firande arrangerar vi ”Varva för världen” där du har möjlighet att springa för PMU:s insamling till arbetet med att förhindra spridningen av Ebola i Kongo. Det finns två banor med start och mål vid kyrkan på Gåsebäck, en bana är 2500m och en är 500m. Innan du ställer dig på startlinjen behöver du fixa sponsorer som åtar sig att skänka en valfri summa för varje varv du tar dig runt. Anmäl dig till loppet i infodisken i kyrkan eller på vårt inlägg på facebook eller instagram.

Schema:
10.30 Mingel
11.00 Högtidsgudstjänst
12.30 Lunch och tårta
13.30-15.00 Varva för världen och Hoppborgar för alla barn

Vuxen: 100kr
Barn: 50kr
Familj: 250kr

FESTFREDAG

På fredag är det dags för Festfredag för alla barn mellan 5-12 år. Det blir en rolig kväll som ingen vill missa. Samtidigt som barnen är på Festfredag är föräldrar välkomna till Föräldracafé för en fika och samtal om föräldrarskap. Välkommen hela familjen på fredag 18.00!

GOSPELKÖR

I höst finns det möjlighet för dig som gillar att sjunga att vara med i vår kör i församlingen. Varje torsdag 18.30-20.00 är det övning och under olika tillfällen i höst kommer kören finnas med i gudstjänsterna. Kören startar den 12 sept. Anmäl dig i infodisken i kyrkan redan nu på söndag!

INSPIRATIONSDAG FÖR BARNLEDARE

Lördagen den 9 november arrangeras en tvärkyrklig inspirationsdag för barnledare i Västerkyrkan i Lund. Kostnaden står Bilda för så dagen är helt gratis för alla våra barnledare. För mer info och anmälan klicka här.