På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

GUDSTJÄNST

Välkommen att fira gudstjänst med oss i Pingst Helsingborg på söndag 11.00! Under sommaren har vi sommarkyrka för barnen men under juli månad är det ingen barnkyrka. Efter mötet finns det möjlighet att fortsätta gemenskapen runt kaffeborden! Vi ses på söndag!

BÖN I KYRKAN

Varje torsdag 10.00 samlas människor och ber i vår kyrka. Du är varmt välkommen att vara med!

Extra Administrationsmöte 

21 juli efter kyrkfikat för beslut om socialt företagande det finns möjlighet för dig som vill att vara med på zoom om du kontaktar elloise@pingsthelsingborg.se
Du kan läsa om affärsplanen till det sociala företaget här. Välkommen!

LP-KVÄLL SAMLINGEN

Torsdagen den 25 juli klockan 19.00 välkomarn vi Dan Ådahl och Sarah Lindberg till Lp-kvällen för samlingen klockan 19.00. Detta vill du inte missa. Välkommen!

SKÖRDEAUKTION

Den första september under upptaktshelgen är det skördeauktion. Dina gåvor lämnar du in innan upptaktsgudstjänsten och sedan är auktionen vid kyrkaffet.

Församlingsdag

28 september är det församlingsdag med temat Kom Helige Ande. Skriv ner detta i kalendern redan nu. Det kommer bli en fantastisk dag med undervisning, gemenskap och tillbedjan

HÄNDER I HÖST

Skriv ner dessa datum i era kalendrar så att ni inte missar dem. Vi är så taggade inför nästa termin och speciellt församlingslägret den 28 september

ALPHA

Alpha är en grundkurs i kristen tro för den samtala om livets frågor!
10 veckor med god mat, föredrag och samtal onsdagar klockan 18.00 med start 2 Oktober

Anmäl dig till Elloise@pingsthelsingborg.se 

HELSINGBORG MEN HUR?

Välkommen till tre onsdagkvällar 11, 18 och 25 september klockan 18.30. Då vi ber, samtalar och lyssnar in herrens ledning för hur vi kan möta vår stad bäst. Varmt Välkommen!

 

BOOST CAMP

Välkommen till BOOST CAMP. I år åker tillsammans med flera andra kyrkor i skåne på Boost camp mellan 4-8 Augusti. Anmälan görs här.   

Det kommer bli ett riktigt roligt läger med massa olika aktivitter, möten och gött häng. Åldrarna 13-19 år

Vi har matansvar en av dagarna dvs 7 augusti är detta något som du vill vara med och hjälpa till med 

För dig som utav olika anledningar inte har råd att betala summan för lägret. För er vill vi självklart sponsra för att alla ska kunna åka på läger. Prata med någon av våra pastorer eller och kontakta skriv till Jonathan@pingsthelsingborg.se

 

LP-KVÄLL

Varje torsdag 18.00 är det LP-kväll! Varmt välkommen till en kväll med mat och gemenskap där vi hjälper varandra framåt i livet – oavsett vad vi kommer ifrån! 

 

PASSION-UNGDOMSKVÄLL

Varje fredag klockan 18.30 möts vår ungdomsgrupp passion. För att inte missa info om respektive fredag följ vår instagram                  ”passion_hbg”. Hoppas vi ses!

STICKCAFÉ

Varje tisdag 13.00 möts ett gäng i vårt café för samtal, gemenskap och handarbete. Du är varmt välkommen att haka på! Är du inte så intresserad av stickningen är du lika välkommen att vara med ändå! Välkommen på tisdag!

SAMTAL

Om du behöver ett samtal så finns vi som församling här för dig. Det kanske är svårt att mötas men över telefon smittar inga virus. Om du kanske är orolig, känner dig ensam eller bara vill ha någon att snacka med en stund kan du maila detgodasamtalet@pingsthelsingborg.se så ringer vi upp dig!

BÖNÄMNE

Om du har ett böneämne som du vill ha hjälp att be för är du välkommen att maila in det till bon@pingsthelsingborg.se. E-posten läses av pastorerna och vi hanterar såklart den information som kommer in där ansvarsfullt. Ditt namn tas bort och så skickar vi bönämnet vidare till våra förebedjare. Vi står tillsammans!