På gång

Här kan du läsa om det som är aktuellt och på gång i vår kyrka.
I vår kalender hittar du allt som händer hos oss!

BÖNEVECKA 

Vi börjar våren med att mötas för bön. Under vecka 3 är du välkommen till bönesamling tisdag, onsdag och torsdag 19.00. Vi uppmuntrar också varandra att under veckan ta extra tid i bön där vi finns, för församlingen, året som ligger framför och våra liv. Vi tror på bönens kraft och vi är förväntansfulla på vad Gud vill göra bland oss framöver! Välkommen med! 

GOSPELKÖR

Torsdag 16 jan startar vår Gospelkör för terminen. Varmt välkommen, både du som varit med tidigare och du som vill prova för första gången! Tiden är 18.30-20.00! Vi ses!

DEN STORA BERÄTTELSEN

Onsdagen den 22 januari går andra delen av kursen om bibelns röda tråd igång. Under hösten talade vi om gamla testamentet och de tre återstående gångerna kommer handla om nya testamentet. Välkommen med den 22/1, 29/1 och 5/2 kl 18.30! 

UNGDOM 

Välkommen med i vårt ungdomsgäng du som är mellan 13-18 år! Varannan fredag arrangerar vi samlingar och aktiviteter, drar på events och umgås tillsammans. Info om varje tillfälle kommer via sms. Anmäl dig till sms-listan genom att smsa till Jonatan & Laura Lantz på 073-427 82 68. Första tillfället för vårterminen är den 24 jan! Välkommen! 

FESTFREDAG 

Fredagen den 24 januari är det dags för terminens första Festfredag. För dig som är 5-12 år blir det en härlig kväll i kyrkan med aktiviteter, kompisar, fika och samling! Ta med dig en vän och kom! 18.00-19.30. Vi ses! 

JOY

Måndagen den 27 jan är det dags för terminens första Joy-kväll. Ett tillfälle för kvinnor i alla åldrar, med mat, umgänge och föredrag. Varmt välkommen oavsett om du är hemma i vårt sammanhang eller ny i kyrkan! 

 

GUBBFIKA

Måndagen den 3  feb är det Gubbfika. En kväll för män i alla åldrar. Vi äter tillsammans, lyssnar till ett föredrag och delar gemenskap med varandra. Anmäl dig till Kenneth Lantz på 070-343 94 94! Välkommen! 

LP-CAFÈ 

Varje torsdag kl 18.00-20.00 har vi LP-Café i kyrkan. En kväll för dig som kämpar i livet, med missbruksproblem, social utsatthet eller andra typer av utmaningar. Vi äter tillsammans, lyssnar på ett vittnesbörd eller en andakt, stöttar varandra och umgås. Välkommen!