Arbetsträning / Praktik

Många människor kommer i kontakt med vår verksamhet på väg tillbaka till ett vanligt arbete. Man har kanske varit sjukskriven en tid, kanske kan man inte gå tillbaka till det yrke som man tidigare haft.

Vi på pingstkyrkan arbetar hårt för att skapa en miljö där du som arbetstränande kan få prova på arbetsuppgifter i din egen takt och i en accepterande miljö, ofta tillsammans med personer som har liknande berättelser som du själv.

Inom vår verksamhet har vi många olika typer av arbetsuppgifter, det kan handla om att packa upp och gå igenom kläder och textilier som människor skänkt, testa elprodukter, damma av möbler eller arbetsuppgifter inom administration.

Tillsammans håller vi våra butiker rena och snygga för våra kunder och för vår egen trivsel. Allt jobb du lägger ner hos oss bidrar till att göra världen lite bättre genom de biståndsprojekt vi stöttar och det sociala arbete vi bedriver.

Är du intresserad av att arbetsträna hos oss eller om du tror att någon annan form av praktik hos oss skulle gagna dig, så prata med din handläggare på arbetsförmedlingen eller hos kommunen. Varmt välkommen att höra av dig!