Detta är vi

PMU Second Hand Helsingborg är en välgörande mötesplats där tro och hopp förmedlas, människor växer, saker återbrukas och resurser frigörs till att förbättra livssituationen för människor nära och långt borta.

I vår butik på Gåsebäck har vi, på ungefär 1 000 kvadratmeter, allt från smycken till kläder för barn, dam och herr. Vi har massor av husgeråd samt fritidsgrejor och elektronik. Du hittar möbler såsom soffor, bord och stolar. Just det, glöm inte bort våra fina tavlor. Butiken har öppet varje tisdag, onsdag och torsdag mellan 10 och 18 samt lördagar mellan 10 och 15. Cafeét stänger en timme innan butiken.

Vi har, helt enkelt, en fullspäckad butik och ett mysigt café med vettiga priser. Hos oss räcker pengarna långt och allt överskott går till bistånd – något den som skänker till oss och vi som arbetar här kan vara stolta över. Vi hjälper människor lokalt och långt borta.

För ett smakprov på vårt utbud, men fokus på det där ”lilla extra”, följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Hämtning

Vi hämtar det du / ni vill skänka lokalt samt utanför Helsingborg och vi erbjuder hämtning av dödsbo. Ring oss på 042 – 16 13 00 och välj knappval 2 för att prata och boka tid med vår chaufför (kommer du inte fram direkt så lämna meddelande). Vi uppskattar om du tar bilder på det du vill skänka. Du kan skicka dem till oss genom att använda vårt kontaktformulär på sidan ”Skänka”.

Hemleverans

Leverans inom Helsingborg kostar 350sek, bokning av hemleverans görs vid köpet och varan levereras till ytterdörren. Av försäkringsskäl har vi ej möjlighet att bära in föremålet in i lägenheten/huset.

Allt testas och kontrolleras

Gåvomottagningen tar emot massvis med varor varje vecka. Allt sorteras och lämnas över till rätt avdelning där det vidare kontrolleras och testas – det är en noga utvald process innan det hamnar i våra butiker. Med det sagt, vi är alla människor och ibland missar vi något. Skulle så vara fallet så ber vi dig att prata med oss. Tillsammans finner vi en lösning. 

Presentkort

Du väljer värdet. Görs ett köp på mindre än det angivna beloppet så får den som handlar per automatik tillbaka ett nytt presentkort med kvarstående belopp som det nya värdet. Presentkortet är opersonligt.